Categorieën

Nieuwsbrief

Marco en JosAls beheerders van deze website willen we ons graag even voorstellen:

Wij (Marco Poortier en Jos Everts) zijn allebei ervaren atleten en fanatieke duursporters. Vanuit onze achtergrond als triathleten (Marco als deelnemer in honderden multisport wedstrijden en Jos o.a. als Nederlands kampioen Triathlon en winnaar Ironman® Europe) en Jos zijn beroep als apotheker is de combinatie sport en gezondheid ons op het lijf geschreven. We willen dan ook graag anderen laten profiteren van onze ervaringen op dit gebied. Met Leefapotheek produceren we bijzondere voedingssupplementen die naar onze mening toegevoegde waarde kunnen hebben voor sporters maar ook voor niet-sporters omdat ze niet alleen prestaties bevorderen maar ook de gezondheid kunnen ondersteunen.

Samen hebben we dan ook een bijzonder en uniek product ontwikkeld, namelijk capsules met geconcentreerd Rode Bietensap. Van Rode Bietensap is al langer bekend dat het prestaties verhoogd, zo kan het zuurstofopnamevermogen bij inspanning wel tot 16% toenemen. Uit onderzoek blijkt dat met name de hoeveelheid nitraat in het bietensap bijdraagt aan dit positieve effect. Wij hebben onderzocht of het mogelijk was een tablet te ontwikkelen met dezelfde gunstige eigenschappen maar zonder de nadelen als de prijs, onhandige inname en maagdarmklachten door het sap.

Door het gedroogd extract van Rode Bieten in capsules te verwerken zijn we erin geslaagd het hoge nitraatgehalte te bewaren. Hierdoor hebben we een langdurig houdbare en bijzonder gebruiksvriendelijke toedieningsvorm van Rode Bietensap gemaakt.

Uiteraard hebben we ze zelf al uitgetest tijdens lange trailruns en het verschil is echt merkbaar, je voelt je energieker, je benen lijken lichter en lopen kost minder moeite. 

Probeer het ook en bestel een verpakking bij de hardloop- en fietswinkels die onze capsules verkopen.

Dat kan bij de volgende speciaalzaken:

's-Hertogenbosch - LopersCompany Jan Struycken, Verwerstraat 22b

 

Heel veel sportplezier!

Marco Poortier en Jos Everts

Volg ons op Facebook